Henrik Ihre

Executive search-konsult och coach
henrik.ihre@stardustsearch.com
Henrik Ihre

Henrik har sin bakgrund från kommunikations- och medieindustrin med drygt 20 års erfarenhet av att starta och driva företag, dels inom MTG-koncernen och som entreprenör i egna framgångsrika bolag.

Han har innehaft ett flertal VD- och styrelseuppdrag inom mediebranschen och har även bred erfarenhet från ideellt arbete i flera branschorganisationer.

Henrik har arbetat med executive search sedan 2014 och rekryterar chefer och nyckelroller inom marknadsföring, kommunikation, media, tech och försäljning.

Han följer med stort intresse den digitala utvecklingen och har ett omfattande nätverk av kvalificerade proffs med kompetens och erfarenhet och där målsättningen är att finna kandidater med samma inställning och värderingar som företaget som söker dem.

Henrik är internationellt certifierad coach (ICI) och erbjuder individ- och affärscoaching.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer

"Personlig och professionell hantering"

Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona

"Skulle inte anställa utan Stardust Search"

Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB

"Kvalitet hela vägen"

Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum

"Gedigen process"

Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft

"Rekommenderas som rekryteringspartner"

Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi rekryterar för organisationer som precis som din navigerar i en snabbrörlig värld.”