Charlotta Wikström

Arbetande Styrelseordförande med fokus på organisations- & styrelseutveckling
charlotta.wikstrom@stardustconsulting.se
Charlotta Wikström

Charlotta Wikström är arbetande Styrelseordförande för Stardust Search med fokus på Styrelseutveckling. Hon har 25 års erfarenhet av operativa/ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning på sin meritlista.

Hon har bland annat jobbat 15 år i olika roller inom SAS så som Produkt- och Marknadschef inom SAS Trading retailverksamhet och som konsult för butiksutveckling i Hong Kong och Barcelona.

Charlotta har även varit Marknadschef på Com Hem samt Vice President Sales & Marketing på OMX Stockholmsbörsen, Kommunikationsdirektör på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och senast Senior Vice President HR i Eniro koncernen.

År 2000 var Charlotta medgrundare till ELLEN AB, som tillverkar och säljer en probiotisk tampong. ELLEN AB är i dag noterat på Stockholmsbörsen, First North.

Charlotta har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling och är en guru inom mentorskap. År 2004 skrev hon bästsäljaren Vinnande Mentorskap inom området.

Charlotta har styrelseuppdrag i bland annat Kungsleden AB och Forsenprojekt AB. Hon är Civilekonom från Stockholms Universitet & DIHR och är också grundutbildad Psykoterapeut från St Lukas Stiftelsen i Stockholm.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Stort engagemang i varje uppdrag"
Stardust är en kompetent och mycket professionell partner som vi har anlitat ett flertal gånger. Deras team visar ett stort intresse och engagemang för det specifika i varje uppdrag och vi har stort förtroende för dem i rekryteringsarbetet.
Anna Bellander
Kommunikationschef, Fastighetsägarna
"Riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat"
Vi har vid flera tillfällen använt oss av Stardust Search och är mycket nöjda. Samarbetet är tryggt och enkelt. Rekryteringsprocessen är gedigen och stöd finns hela vägen. Genom samarbetet med Stardust Search har vi, trots en ofta tight tidsplan, fått riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat för tjänsten.
Rickard Bracken
Generalsekreterare, Suicide Zero
"Personlig och professionell hantering"
Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona
"Skulle inte anställa utan Stardust Search"
Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB
"Kvalitet hela vägen"
Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum
"Gedigen process"
Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft
"Rekommenderas som rekryteringspartner"
Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi förstår vikten av att rekrytera personer som kan leda verksamheter i takt med utmaningar i en ny tid med talangbrist, ökad digitalisering och förändrade organisationsstrukturer.”