Karriärcoaching

Karriärcoaching. Karriärvägledning på exekutiv nivå.

Dags för nästa steg i din karriär? Oavsett om du handlar om att söka sig vidare till något nytt eller utvecklas i en befintlig roll så är karriärcoaching relevant i processen. Vi erbjuder stöd till företag med karriärcoaching på såväl organisatorisk som individnivå. Med effektiva verktyg kartlägger vi karriärdrivkrafter och ger vägledning utifrån era behov – även vid urval och rekrytering eller ledarträning i vardagen.

Vi hjälper dig här och nu

Kontakta Christine Martin så berättar hon hur vi kan hjälpa dig.

Christine Martin
CTA tjänstesidor | CM

Stardust Search är den givna guiden på vägen för den som söker förändring och utveckling i verksamheten eller yrkeslivet. Certifierade coacher jobbar tillsammans med dig i en målinriktad process och med verktyg där du får utforska dina styrkor, utmaningar och din potential.

Vi tilldelar varje klient en personlig karriärcoach som tolkar resultaten som framkommer. Resultatet påvisar vilka drivkrafter du har – vad din hjärna säger, vad ditt hjärta säger och den eventuella skillnaden där emellan. Dessa insikter kan sedan användas på olika sätt.

  • Forskningsbaserat verktyg från Decision Dynamics
  • Både organisatorisk och individuell coaching
  • Program för Executive Outplacement

”Karriärcoaching är en del av den optimala lösningen för att ta er till den framtida organisationen”

Så går det till

Karriärcoaching: tre steg, tre fokus och för olika syften

Insikterna som utkristalliseras genom våra professionella karriärcoacher fyller olika syften. Exempelvis för att åstadkomma en djupare självinsikt. För att förstå och engagera dina medarbetare. För att se matchningen mellan dig och ditt företagskultur. För att förstå, förbättra kommunikationen och samverka bättre med dina kollegor. För att utveckla & komplettera mångfalden i ditt team eller ledningsgrupp. Som underlag för utvecklingssamtal – eller i urval och rekrytering.

Steg 1

Inåt

Med hjälp av de initiala analyserna med tillhörande feedback får du en snabbstart och hjälp att reflektera inåt, över dig själv, dina styrkor och utmaningar.

Steg 2

Utåt

Baserat på det du kommer fram till i steg 1 får du stöd att reflektera ”Utåt”, d v s, givet dina gjorda insikter, vad kan möjliga vägar framåt vara.

Steg 3

Framåt

När du valt alternativ och väg framåt i steg 2 får du stöd att göra en strategi och handlingsplan framåt, t ex utforma/anpassa din egen paketering och marknadsföring i form av CV, brev, nätverk med mera.

Frågor och svar om karriärcoaching

Vad innebär Executive Outplacement?

Executive Outplacement innebär att professionella konsulter stöttar ledande befattningshavare att hitta nya anställningar efter att ha lämnat sin tidigare roll.

Syftet med Executive Outplacement är att stötta den tidigare chefen i övergången till en ny position på ett så smidigt sätt som möjligt och minimera den negativa påverkan som uppsägningen kan ha på hens karriär.

Karriärcoaching

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer

"Personlig och professionell hantering"

Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona

"Skulle inte anställa utan Stardust Search"

Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB

"Kvalitet hela vägen"

Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum

"Gedigen process"

Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft

"Rekommenderas som rekryteringspartner"

Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi rekryterar för organisationer som precis som din navigerar i en snabbrörlig värld.”