Interim

Förstärk ditt team på kort eller lång sikt

Förstärk ditt team med våra interimslösningar inom rekrytering och kommunikation. Tack vare vårt vassa nätverk av erfarna konsulter kan vi stötta dig här och nu. Antingen som en kompetensförstärkning under en period eller en resurs på deltid.

Vi hjälper dig här och nu

Kontakta Martina Brandt så berättar hon hur vi kan hjälpa dig.

CTA tjänstesidor | MB

Genom vårt skarpa nätverk av erfarna konsulter kan vi genom vår interimtjänst stötta dig här och nu. Från mindre operativa delar till mer omfattande strategiska och långsiktiga åtgärder. Kontakta oss för snabb hjälp och prisbild!

Vi erbjuder interimlösningar specifikt utformade för dig med behov av interim rekrytering samt interim kommunikation.

Vi har även stor erfarenhet av att tillsätta HR-chefer, CFO-roller, med mera.

Interim rekrytering

Behöver ni hjälp med rekrytering inhouse kan vi hjälpa er genom en interim rekryteringskonsult – ett upplägg som vi kallar Inhouse search.

Interim kommunikation

Vår interimtjänst inom kommunikation passar organisationer som behöver stöd av en konsult på kort eller lång sikt, men som av olika anledningar inte vill anställa en person.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Stort engagemang i varje uppdrag"
Stardust är en kompetent och mycket professionell partner som vi har anlitat ett flertal gånger. Deras team visar ett stort intresse och engagemang för det specifika i varje uppdrag och vi har stort förtroende för dem i rekryteringsarbetet.
Anna Bellander
Kommunikationschef, Fastighetsägarna
"Riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat"
Vi har vid flera tillfällen använt oss av Stardust Search och är mycket nöjda. Samarbetet är tryggt och enkelt. Rekryteringsprocessen är gedigen och stöd finns hela vägen. Genom samarbetet med Stardust Search har vi, trots en ofta tight tidsplan, fått riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat för tjänsten.
Rickard Bracken
Generalsekreterare, Suicide Zero
"Personlig och professionell hantering"
Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona
"Skulle inte anställa utan Stardust Search"
Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB
"Kvalitet hela vägen"
Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum
"Gedigen process"
Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft
"Rekommenderas som rekryteringspartner"
Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi förstår vikten av att rekrytera personer som kan leda verksamheter i takt med utmaningar i en ny tid med talangbrist, ökad digitalisering och förändrade organisationsstrukturer.”