Styrelseseminarium

Evolution i styrelserummet – framtidssäkra din roll som styrelsemedlem

Styrelserådgivning

Välkommen till vår unika utbildningsserie som syftar till att stärka din roll som styrelsemedlem inför framtida utmaningar.

Vi erbjuder både ett kostnadsfritt introwebbinarium och en djupgående, betald seminarieserie, designad för att ge dig de verktyg och insikter som krävs för att du ska växa i din styrelseroll, kunna bidra med nya perspektiv och anpassa dig till en värld i ständig förändring – en mjukvaruuppdatering för ditt styrelsearbete.

Exklusiv seminarieserie

Denna seminarieserie är särskilt utformad för dig som är ägare eller aktiv styrelsemedlem och som vill framtidssäkra ditt styrelsearbete. Du kommer få både inspiration och praktiska verktyg som stärker ditt bidrag till en modern och långsiktigt hållbar styrelse

Under ledning av våra erfarna konsulter från Stardust Consulting, Henrik Martin och Tim Kolga, blir du en del av en liten grupp som möts fyra gånger under ett halvår för att utforska nya perspektiv, dela kunskap och idéer.

Varje session erbjuder inspirationsföreläsningar och gruppdiskussioner som fokuserar på din personliga utveckling i styrelserummet.

Vårt upplägg omfattar:
4 sessioner á 2 timmar (digitalt)
19 500 kr per person

I utbildningsserien utforskar vi fyra kärnområden som är avgörande för framtidens styrelsearbete. Här ges du möjlighet att inte bara hålla dig uppdaterad utan också aktivt forma dessa områden för dina bolag.

Som deltagare kommer du att få tillgång till expertkunskap och delta i berikande diskussioner som tar ditt styrelsearbete till nästa nivå.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig stärka ditt styrelsearbete och göra det än mer framåtblickande!

Tim Palmelius Kolga: Med över 15 års erfarenhet och positioner som HR-direktör och CTO på Ework Group har Tim en unik blandning av affärsstrategi och psykologisk expertis.

Henrik Martin: Med en 30-årig konsult- och entreprenörskarriär, och som grundare av Stardust, är Henrik en inspirerande kraft inom företagsledning.

Seminarie 1 “Organisationer för framtiden”

Själva tankesättet för hur man driver en organisation genomgår ett paradigmskifte. Vi lämnar just nu gamla sanningar bakom oss och utforskar nya arbetssätt. Hur kan du som styrelsemedlem bäst bidra till denna förflyttning?

Seminarie 2 “Hur man utnyttjar AI i din organisation”

AI är inte bara ett hett buzzword, det har potentialen att revolutionera alla organisationer. Vad blir styrelsens roll i att navigera klokt i införandet av AI?

Seminarie 3 “Talent Management och successionsplanering”

Att ha rätt personer ombord och få dem att trivas kommer fortsätta vara nyckeln till framtida framgång. Vilka frågor bör du som styrelsemedlem ställa för att säkerställa ett framgångsrikt Talent Management

Seminarie 4 “Due Diligence ur ett people-perspektiv och integration vid sammanslagningar”

Hur ser du till att fånga upp people-perspektivet i M&A-situationer, och hur säkerställer du att sammanslagningen blir framgångsrik?

Anmäl dig redan nu!

Välkommen att maila Christine Martin för att anmäla ditt intresse!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Christine Martin på christine.martin@stardustsearch.com eller tel 070-668 26 68.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Stort engagemang i varje uppdrag"
Stardust är en kompetent och mycket professionell partner som vi har anlitat ett flertal gånger. Deras team visar ett stort intresse och engagemang för det specifika i varje uppdrag och vi har stort förtroende för dem i rekryteringsarbetet.
Anna Bellander
Kommunikationschef, Fastighetsägarna
"Riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat"
Vi har vid flera tillfällen använt oss av Stardust Search och är mycket nöjda. Samarbetet är tryggt och enkelt. Rekryteringsprocessen är gedigen och stöd finns hela vägen. Genom samarbetet med Stardust Search har vi, trots en ofta tight tidsplan, fått riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat för tjänsten.
Rickard Bracken
Generalsekreterare, Suicide Zero
"Personlig och professionell hantering"
Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona
"Skulle inte anställa utan Stardust Search"
Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB
"Kvalitet hela vägen"
Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum
"Gedigen process"
Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft
"Rekommenderas som rekryteringspartner"
Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi förstår vikten av att rekrytera personer som kan leda verksamheter i takt med utmaningar i en ny tid med talangbrist, ökad digitalisering och förändrade organisationsstrukturer.”