Styrelsewebbinarium

Evolution i styrelserummet – kostnadsfritt webbinarium

Styrelserådgivning

Välkommen till vår unika utbildningsserie som syftar till att stärka din roll som styrelsemedlem inför framtida utmaningar.

Vi erbjuder både ett kostnadsfritt introwebbinarium och en djupgående, betald seminarieserie, designad för att ge dig de verktyg och insikter som krävs för att du ska växa i din styrelseroll, kunna bidra med nya perspektiv och anpassa dig till en värld i ständig förändring – en mjukvaruuppdatering för ditt styrelsearbete.

Kostnadsfritt webbinarium

Delta i vårt halvtimmes webbinarium med Christine och Henrik Martin där vi delar med oss av våra tankar kring det moderna styrelsearbetet.

Under den här interaktiva halvtimmen kommer vi tillsammans utforska hur man kan tänka för att få till rätt sammansättning i styrelserummet samt vilka områden man bör lyfta i en organisations styrelsearbete.

Anmäl dig nu och ta första steget mot att lyfta ditt styrelsearbete!

Datum och tid: Inga planerade webbinarier för tillfället

Henrik Martin har en 30 årig konsult- och entreprenörskarriär bakom sig. Han grundade Stardust 2010 och är också delägare i ett flertal andra entreprenörsdrivna företag inom olika branscher. Henrik är en flitigt anlitad föreläsare och inspiratör till företagsledningar.
Christine Martin

Christine Martin har arbetat med executive search sedan 2010, specialiserad på VD- och styrelserekrytering och andra seniora roller. Med 15 års operativ erfarenhet i olika ledande roller har Christine en djup förståelse för näringslivets dynamik och utmaningar, med en stark drivkraft för mångfald och att hitta rätt talanger.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Stort engagemang i varje uppdrag"
Stardust är en kompetent och mycket professionell partner som vi har anlitat ett flertal gånger. Deras team visar ett stort intresse och engagemang för det specifika i varje uppdrag och vi har stort förtroende för dem i rekryteringsarbetet.
Anna Bellander
Kommunikationschef, Fastighetsägarna
"Riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat"
Vi har vid flera tillfällen använt oss av Stardust Search och är mycket nöjda. Samarbetet är tryggt och enkelt. Rekryteringsprocessen är gedigen och stöd finns hela vägen. Genom samarbetet med Stardust Search har vi, trots en ofta tight tidsplan, fått riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat för tjänsten.
Rickard Bracken
Generalsekreterare, Suicide Zero
"Personlig och professionell hantering"
Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona
"Skulle inte anställa utan Stardust Search"
Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB
"Kvalitet hela vägen"
Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum
"Gedigen process"
Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft
"Rekommenderas som rekryteringspartner"
Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi förstår vikten av att rekrytera personer som kan leda verksamheter i takt med utmaningar i en ny tid med talangbrist, ökad digitalisering och förändrade organisationsstrukturer.”