Johan Röhl

Johan Röhl

Johan har en bakgrund från flera internationella företag inom tjänstesektorn, där han innehaft ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling med placering såväl i Sverige som Tyskland och Frankrike.

Senast kommer Johan ifrån Hoist Group – Hospitality Solutions, där han ansvarade för rekrytering av säljrelaterade befattningar på företagets 17 olika marknader.

Dessutom besitter Johan en lång erfarenhet från besöksnäringen och har även arbetat med utlandsetablering av två svenska företag: ett e-handelsbolag och ett bolag som skapade produkter för en hälsosam luftmiljö inomhus.

Han behärskar svenska, tyska, engelska och franska flytande och rekryterar därför ofta till tjänster med internationell anknytning.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer

"Personlig och professionell hantering"

Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona

"Skulle inte anställa utan Stardust Search"

Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB

"Kvalitet hela vägen"

Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum

"Gedigen process"

Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft

"Rekommenderas som rekryteringspartner"

Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi rekryterar för organisationer som precis som din navigerar i en snabbrörlig värld.”