Martina Brandt

Executive search-konsult och coach
martina.brandt@stardustsearch.com
Martina Brandt

Martina har gedigen erfarenhet av kommunikation och marknad från branscher som detaljhandel, media samt mötesindustrin. Hon har varit både konsult och beställare.

Martina har bland annat arbetat många år på Sveriges Kommunikatörer som ansvarig för medlemsrekrytering, nätverk och affärsutveckling. Tack vare hennes förmåga att skapa och upprätthålla nätverk och som programansvarig för föreningens mentorprogram är hon ett känt namn bland kommunikatörer i hela landet, såväl privat som i offentlig sektor.

Närmast kommer Martina från Brightness Executive Search där hon sedan 2018 arbetat med rekrytering av chefer, strateger och andra nyckelroller inom kommunikation, bl.a. med inriktning intern-kommunikation och hållbarhet. Hennes fokus har dock legat på förmedling av interimskonsulter inom kommunikationsområdet. Hon har ett stort relevant nätverk som ständigt uppdateras och har en unik förmåga att matcha personer med varandra.

Som tidigare organisationskonsult, skapar Martina snabbt en förståelse för ett företags utmaningar kopplat till den roll som ska tillsättas. Med stort engagemang och en varm personlighet skapar hon möten mellan människor som bidrar till ömsesidig affärsnytta.

Martina har en fil kand inom marknadsföring samt en examen från IHR, Institutet för Högre Kommunikation- och reklam. Efter det har hon vidareutbildat sig i organisationspsykologi. Sedan 2018 är hon även diplomerad coach och har uppdrag framför allt som karriärcoach för kommunikatörer.

Våra kunder.

Krävande kunder gör oss bättre! Vi är så stolta att få bidra med långsiktigt lyckade rekryteringar till de organisationer vi hjälper att växa i en alltmer komplex och snabbrörlig värld.
Läs mer
"Stort engagemang i varje uppdrag"
Stardust är en kompetent och mycket professionell partner som vi har anlitat ett flertal gånger. Deras team visar ett stort intresse och engagemang för det specifika i varje uppdrag och vi har stort förtroende för dem i rekryteringsarbetet.
Anna Bellander
Kommunikationschef, Fastighetsägarna
"Riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat"
Vi har vid flera tillfällen använt oss av Stardust Search och är mycket nöjda. Samarbetet är tryggt och enkelt. Rekryteringsprocessen är gedigen och stöd finns hela vägen. Genom samarbetet med Stardust Search har vi, trots en ofta tight tidsplan, fått riktigt bra hjälp att hitta rätt kandidat för tjänsten.
Rickard Bracken
Generalsekreterare, Suicide Zero
"Personlig och professionell hantering"
Vi har anlitat Stardust Search vid tre rekryteringar och är mycket nöjda. Helhetssyn på såväl kund- som kandidatupplevelsen, liksom den personliga och professionella hanteringen genom hela processen är något jag verkligen uppskattar.
Christina Lingdén
Kommunikationschef, Sobona
"Skulle inte anställa utan Stardust Search"
Jag har tidigare varit tveksam till personlighetstester men idag skulle jag inte anställa en ny läkare på Funmed utan att låta Stardust Search genomföra tester och återkopplingar på dem först.
Nils Edelstam
Chefsläkare, Funmed AB
"Kvalitet hela vägen"
Vi var otroligt nöjda med Stardust Search i vår VD-rekrytering. Vi hade en bra dialog under processen och blev även väldigt nöjda med slutresultatet. Med Stardust Search kan man räkna med att bli lyssnad på och få kvalitet hela vägen.
Hanna Brandström
Head of People & Culture, Castellum
"Gedigen process"
Stardust Search försökte lära känna oss som bolag innan de satte igång så att matchningen skulle bli så korrekt som möjligt – en process som var mer gedigen än vad jag tidigare varit med om.
Farhad Jabbari
CEO, Qicraft
"Rekommenderas som rekryteringspartner"
Stardust Search förstår vårt behov och är alltid professionella – mot kandidater och oss som söker nya talanger. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Stardust och kan varmt rekommendera dem som rekryteringspartner.
Mikael Hernberger
VD, Motor Trend

”Vi skapar värde för styrelser. Vi letar utanför de egna nätverken och erbjuder oberoende professionell bedömning av potentiella ledamöters kompetens, förmåga och motivation.”